Servicii contabilitate – Evidenta contabila, certificare situatii financiare, intocmire si depunere declaratii

Specialisti Confidence va ofera servicii contabile punctuale cuprinzand intreaga activitate contabila a societatii dumneavoastra de la evidenta primara pana la intocmirea si certificarea situatiilor financiare.

Contabilitatea este stiinta si arta stapanirii unei afaceri. Evidenta contabila defineste o companie si ofera atat actionariatului cat si tertilor cu care aceasta intra in contact o imagine despre activitatea desfasurata.

Compania Confidence Accounting Solutions vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, va ajuta in construirea unei imagini fidele pe piata, precum si in dezvoltarea ideilor de afaceri.

Contabilitatea poate fi pentru majoritatea oamenilor de afaceri un lucru greu de inteles. Societatea noastra va garanteaza sustinerea in construirea unei afaceri profitabile, va ofera un control permanent al fluxului monetar, situatii contabile la zi si rapoarte pertinente prin care sa puteti intelege trendul afacerii dumneavoastre.

Contabilitatea a aparut in perioada Evului Mediu, odata cu dezvoltarea economiei monetare si aparitia germenilor capitalismului. Contabilul modern este implicat nu numai in tinerea registrelor (evidenta contabila), ci si intr-o serie de activitati ce implica planificare, solutionarea unor probleme, orientare actiunilor, evaluare, control și audit. Contabilul de azi tine cont de necesitatile fundamentale de informare ale utilizatorilor interni și externi.

DEVINO PARTENERUL NOSTRU!

Cauti un partener de incredere, care sa ofere servicii contabile la cele mai inalte standarde?